SAP Plan tool vergelijking 2021

Voor het maken van financiële budgetten & forecasts kun je bij SAP kiezen uit verschillende tools en binnen die tools kun je ook weer combineren om tot een oplossing te komen die op de wensen van jouw organisatie aansluit. Maar welke keuzes zijn er? En wat zijn de verschillen?

Plainwater heeft de SAP tools voor je op een rijtje gezet en op de belangrijkste onderwerpen vergeleken. De uitkomsten van dit onderzoek hebben we gepubliceerd in een overzichtelijk schema dat we op 09-02-2021 in een live webinar zullen toelichten.

Wil je direct naar de resultaten van ons onderzoek, vul dan onderstaand formulier in en ontvang direct een PDF.

Wil je samen met Daniël door de resultaten lopen, vragen kunnen stellen over de redenen achter bepaalde scores en/of heb je vragen over hoe deze tools in de praktijk werken? Meld je dan nu via onderstaand formulier aan voor ons Webinar op 09-02-2021 van 11:00 tot 12:00.

Het webinar is Live en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen. Als je vooraf al vragen hebt, laat ze dan achter in het Opmerkingen veld of stuur ze dan voor 8 februari 2021 naar Daniël op Daniel@plainwater.nl.

Sorry, the time for registration is over. Please contact info@plainwater.nl to see if there are any seats left

Wil je meer weten over SAP Analytics Cloud (SAC), Business Planning & Consolidatie (BPC) en Lumira, neem dan gerust contact op voor een Demo via Teams. Of bel Stefan op +31 (0) 6 50 59 15 51 om te kijken wat we voor jou kunnen doen.

Geïnteresseerd in onze andere webinars? Je kunt ze allemaal terugkijken op http://webinar.plainwater.nl