SAP Close up Online

In korte tijd bijgepraat worden over alle technologieontwikkelingen binnen het SAP EPM en BI Portfolio? Op 24 september organiseerden we samen met Finext en Swap Support de SAP Close Up Online! In één middag hadden we een gevarieerd programma voorbereid waar we tijdens onze live sessies demo’s gaven, de nieuwste trends bespraken en er ruimte was voor al jullie vragen.

De volgende onderwerpen zijn aan bod gekomen:

Sessie 1 – Heldere inzichten met SAP Analytics Cloud

SAP Analytics Cloud (‘SAC’) is hét product van SAP wat betreft rapportage en analyses. De kracht van SAC is het visualiseren van je data en je de inzichten bieden die nodig zijn. We laten je een sneak peak van de mogelijkheden en nieuwste features zien.

Sessie 2 – Plannen en visualiseren met SAP Analytics Cloud Planning

Je planning visueel inzichtelijk maken kan met SAP! Waardoor je in een mooi overzicht precies kan zien waar je aan toe bent. Met de mogelijkheid van BI én Planning in een tool biedt SAC een perfecte combinatie aan waardoor je je planning direct kunt visualiseren. We nemen je mee door het proces en laten je de nieuwste mogelijkheden zien.

Sessie 3 – Consolideren dicht bij de bron met SAP Group Reporting

De toekomst van accounting! Doordat het consolideren van data direct in de S/4HANA omgeving gebeurt, past SAP Group reporting het principe van “Continuous Accounting” toe. Hierdoor kunnen internevariaties en interessante bevindingen in real time inzichtelijk gemaakt worden, en daarboven ook in meer detail en met een hogere kwaliteit. We vertellen je meer over de mogelijkheden die dit biedt.

Sessie 4 – Beheer in de Cloud

Steeds meer organisaties overwegen de overstap naar de Cloud. Dit heeft natuurlijk ook impact op je beheer organisatie. We vertellen aan de hand van een klant case wat erbij komt kijken.

Sessie 5 – SAP Planning en Consolidatie Roadmap

We lichten de nieuwste roadmap toe en geven je een beeld van de nieuwste ontwikkelingen.

Voor wie is dit interessant?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden van SAP EPM en BI producten (SAP BPC, BW, HANA, SAC etc.), zoals:

  • Managers Reporting en (Group) Controllers
  • Business & Financial Controllers
  • BI & Data specialisten
  • IT-managers, BI-managers en Finance Managers

Livesessie terugkijken?

Wil je de hele livesessie of een van de subsessies terugkijken? Vul dan het onderstaande formulier in!