Qwinc

Als vakmensen werken we graag samen met andere vakmensen. Elk vanuit ons eigen specialisme, werkend aan één geheel vanuit dezelfde principes. Zo ontstaan mooie ideeën, snelle schakels en bijzondere resultaten.

Onze manier van denken en werken delen we binnen een netwerk van ondernemingen. Gebaseerd op vertrouwen en gekenmerkt door betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap. Onze gedeelde principes vinden we zo belangrijk, dat we ons ‘DNA’ een naam hebben gegeven: Qwinc.

Met de volgende gespecialiseerde ‘zusjes’ deelt Plainwater haar oorsprong, waarden en aanpak binnen het QWINC netwerk.


Finext
Het concreet verbeteren van de financiële functie bij klanten is de drijfveer voor de consultants van Finext. Klanten vragen Finext om advies en ondersteuning bij de verbetering van de besturing van de organisatie, de beheersing van de kosten, het creëren van transparantie en het managen van risico’s.

www.finext.nl


Swap Support
Swap Support
Swap Support zorgt voor de betrouwbaarheid en de continuïteit van uw financiële rapportage. Swap Support biedt u rust en zekerheid. De rust van de juiste cijfers op het juiste moment. De zekerheid van een stabiele SAP / BPC en Oracle HFM partner die uw financiële proces door en door kent.

www.swapsupport.nl


Sonum International
Sonum International
Om goede beslissingen te kunnen nemen is het voor bedrijven van cruciaal belang de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar te hebben. Sonum International adviseert en ondersteunt organisaties bij het verbeteren van hun planningsprocessen en het inzichtelijk maken van klant- en productwinstgevendheid. Hierdoor zijn organisaties beter in staat zijn om te anticiperen op ontwikkelingen in de markt.

www.sonum-int.com


Springfish
Springfish
Een puur merk is authentiek in alle activiteiten, zowel extern als intern. En dat levert veel op: nieuwsgierige prospects, enthousiaste klanten en betrokken medewerkers.

Springfish helpt je bij het bouwen van een puur merk. Van strategie tot campagnes en van identiteit tot middelen. Zo creëren we samen een aansprekend, onderscheidend en effectief merk.

www.springfish.nl


driezestig
Driezestig services
Driezestig levert een backoffice én administratieve diensten voor bedrijven in de Professional Services. De backoffice stelt je in staat om alle belangrijke kennis over je klant, je project, je medewerker en je financiën vanuit één integrale omgeving te gebruiken en te beheren. Een 360 graden blik op je bedrijfsvoering, van het eerste klantcontact tot de betaling van de laatste factuur én verder.

www.driezestig.nl