Plainwater op de Information Builders Summit met Chief Rodney Monroe

Hans Geertsma en Tiemen van der Tuin met Chief Rodney Monroe op de Information Builders Summit in Breda

Vandaag zijn wij aanwezig op de Information Builders summit op de mooie locatie in het Holland Casino Breda. Onze complimenten aan Information Builders voor het organiseren van een geweldige summit.

De keynote speaker Chief Rodney Monroe (zie foto) inspireert de relaties van Information Builders met de toepassing van predictive analytics in optima forma. In zijn district “Charlotte-Mecklenburg” in de US gebruiken ze predictive analytics, op basis van Information Builders oplossingen, om potentiële criminele activiteiten te identificeren en daarmee proactief in te grijpen. Deze aanpak heeft het totaal aantal misdrijven met 21.000 gevallen terug doen lopen van een totaal van 60.000 misdrijven. Klik op deze link voor het complete verhaal.

Naast deze interessante sessie staat ook de roadmap en een negental break-out sessies op de kaart op gebied van integratie, data integriteit, en visualisatie & dashboarding op de agenda. Op visualisatie gebied werden we blij verrast met de demonstratie van de verneuwde WebFocus die er grafisch zeer goed uit ziet.

Daarnaast volop aandacht voor ontwikkelingen op gebied van IoT, AI en hoe je hogere rendementen uit Big Data kunt genereren. Topics die bij veel bedrijven hoog op de agenda staan!

Wij als partner zijn trots aan dit evenement bij te hebben kunnen dragen.

 

Presentatie op de Information Builders Summit in Breda

Hans Geertsma en Tiemen van der Tuin met Chief Rodney Monroe op de Information Builders Summit in Breda