Plainwater mud & water challenge!

Wat dit jaar als een sportief en misschien wel veel te ambitieus idee begon, is uiteindelijk toch realiteit geworden. De allereerste editie van de Plainwater Mud & Water Challenge!

Namens Plainwater wilden we een sportief uitje regelen en we dachten hoe leuk is het om ook onze gewaardeerde collega’s bij klanten mee te vragen. Je klanten mee de blubber in slepen lijkt misschien op het eerste oog niet het beste idee, maar we hebben zwaardere obstakels overwonnen. Zondag 29 september was het dan zover. De gehele week waren de weersomstandigheden ultiem voor een flinke glijpartij door de modder.

Nadat iedereen de Plainwater goodiebag inclusief customized t-shirt had ontvangen stond ‘team roze’ dan aan de start van een legendarische 6 óf 12km mudrun! Sommige obstakels kon je niet in je eentje doen en kon je de hulp van de andere goed gebruiken. We hebben genoten van het teamwork dat tijdens deze dag is ontstaan tussen alle deelnemers. Uiteraard waren er ook echte fanatiekelingen die voor de volledige 12km gingen. HULDE!

Na deze inspanning was er maar één goede afsluiting en dat waren grote burgers met een (non) alcoholische versnapering. Hierbij werden de mooiste valpartijen, persoonlijke overwinningen en vooral ook de blooper momenten met elkaar gedeeld.

Wij hebben ontzettend genoten van het enthousiasme en hopen dat dit een mooie 1e editie was van nog velen!

  • Plainwater Mud run - Teamwork
    Plainwater Mud run - Teamwork