Werken bij Plainwater

https://vimeo.com/367459641

Onze werkwijze kenmerkt zich door een ongedwongen open sfeer, waarbij ons uitgangspunt is dat een gelukkig mens het beste presteert. Werken bij ons doe je niet omdat het moet, maar omdat je hiermee invulling geeft aan je wensen om dingen te bereiken en jezelf te ontplooien tot een waardevolle consultant. Je krijgt hierbij alle vertrouwen en ruimte voor het pad dat jij wilt bewandelen, maar ook de ondersteuning en ervaring van je collega’s. Samen bouw je mee aan een hele fijne onderneming.

We zijn een platte organisatie met onderling respect, waarbij iedereen evenveel waard is. Iedere mening telt en er is altijd ruimte voor goede ideeën! Geld verdienen is een bijkomstigheid. Rijden in een goede, comfortabele auto is voor ons werk nodig, net als een goede werkplek en gelegenheden om samen te genieten van het goede leven. Die dingen zijn dus allemaal netjes geregeld.

Wil je graag werken bij een informele, enthousiaste club met groeiambities? Dat kan nu! Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie in. Voor goede mensen maken wij altijd plek!

BI-Support Consultant

Ben jij de klantgerichte BI-Support Consultant die wij zoeken? Onze BI Support dienstverlening is volop in ontwikkeling en jij krijgt de tijd, ruimte en vertrouwen om de supportdesk naar een volgend niveau te tillen. Daarnaast ben je dagdagelijks het gezicht en aanspreekpunt voor klanten met een Support contract bij ons.

Bekijk de vacature en solliciteer direct!


Senior Business Developer

Ben jij een doorgewinterde Business Developer en heb je ervaring in het verkopen van projecten en/of software, bij voorkeur Business Intelligence? Ben je iemand die goed met vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je werk kan omgaan? Dan is Plainwater misschien iets voor jou.

Bekijk de vacature en solliciteer direct!


Junior Microsoft BI consultant

Microsoft Logo - Evolutie Geschiedenis en Betekenis

Sta jij te trappelen om je BI-carrière een kickstart te geven? Plainwater heeft een op maat gemaakt traineeship waar je direct aan de slag kan bij klanten en je certificeringen kunt behalen! Dit doe je samen met onze experts en realiseer je samen de gaafste Business Intelligence & Data Science oplossingen!

Bekijk de vacature en solliciteer direct!


Medior/ Senior Microsoft BI consultant

Microsoft Logo - Evolutie Geschiedenis en Betekenis

Heb je ervaring op het gebied van Microsoft BI en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ben je toe aan meer vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je werk? Dan is Plainwater misschien iets voor jou.

Bekijk de vacature en solliciteer direct!


Junior SAP BI consultant

SAP Vector Logo | Free Download - (.SVG + .PNG) format - SeekVectorLogo.Com

Zie jij jezelf als toekomstig SAP BI consultant en wil je jezelf een kickstart van je carrière geven? Dan zit je bij Plainwater goed! Met eigen ontwikkelde trainingen, trainers, junior, medior, senior en lead consultants aan boord zit je altijd met ervaring aan tafel bij de klant. Wij nemen jou mee in de eerste stappen als junior SAP consultant en stippelen samen de ideale route voor jou uit. We hebben bovengemiddeld veel ervaring in het begeleiden van junioren die inmiddels medior of zelfs senior consultant zijn geworden.

Heb je de eerste stappen als startend SAP consultant al gezet en wil je een volgende stap maken bij toonaangevende klanten dan zit je bij Plainwater ook goed!

Bekijk de vacature en solliciteer direct!


Medior/ Senior SAP BI consultant

SAP Vector Logo | Free Download - (.SVG + .PNG) format - SeekVectorLogo.Com

Heb je ervaring op het gebied van SAP BI en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ben je toe aan meer vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je werk? Dan is Plainwater misschien iets voor jou.

Bekijk de vacature en solliciteer direct!


Open sollicitatie

Staat de perfecte vacature er op dit moment niet bij maar heb je talenten die goed bij Plainwater zouden passen? Ben je ervan overtuigd dat we jou moeten hebben?

Vul een open sollicitatie in en laat een goede motivatie achter.


Vragen over onze organisatie of een vacature?

Neem dan contact op met Stefan Blankwater. We gaan graag in gesprek met zowel ervaren vakmensen als leergierige starters.

Stefan Blankwater, Business Developer
Stefan.blankwater@plainwater.nl 
of bel hem op +31(0)50591551