Werken bij Plainwater

Onze werkwijze kenmerkt zich door een ongedwongen open sfeer, waarbij ons uitgangspunt is dat een gelukkig mens het beste presteert. Werken bij ons doe je niet omdat het moet, maar omdat je hiermee invulling geeft aan je wensen om dingen te bereiken en jezelf te ontplooien tot een waardevolle consultant. Je krijgt hierbij alle vertrouwen en ruimte voor het pad dat jij wilt bewandelen, maar ook de ondersteuning en ervaring van je collega’s. Samen bouw je mee aan een hele fijne onderneming.

We zijn een platte organisatie met onderling respect, waarbij iedereen evenveel waard is. Iedere mening telt en er is altijd ruimte voor goede ideeën! Geld verdienen is een bijkomstigheid. Rijden in een goede, comfortabele auto is voor ons werk nodig, net als een goede werkplek en gelegenheden om samen te genieten van het goede leven. Die dingen zijn dus allemaal netjes geregeld.

Wil je graag werken bij een informele, enthousiaste club met groeiambities? Dat kan nu!


Plainwater zoekt een Medior- of Senior Microsoft BI Consultant

Door een groeiende klantvraag zijn we op zoek naar versterking van ons team. We zijn op zoek naar een Medior- of Senior Microsoft BI-consultant die zelfstandig kan werken en het leuk vindt om collega’s mee te nemen naar projecten.

Wil jij werken in een platte organisatie waarbij iedereen evenveel waard is, iedere mening telt en er altijd ruimte is voor goede ideeën? Bekijk de vacature en solliciteer direct!

Werken bij Plainwater als Microsoft Consultant


Plainwater zoekt een Medior SAP Business Intelligence Consultant

Wil jij werken ineen platte organisatie waarbij iedereen evenveel waard is, iedere mening telt en er altijd ruimte is voor goede ideeën? Bekijk de vacature en solliciteer direct!

Werken bij Plainwater als SAP Consultant


Plainwater zoekt een Senior SAP Business Intelligence Consultant

Wil jij werken in een platte organisatie waarbij iedereen evenveel waard is, iedere mening telt en er altijd ruimte is voor goede ideeën? Bekijk de vacature en solliciteer direct!

Werken bij Plainwater als SAP Consultant


Vragen over onze organisatie of een vacature?

Stefan Blankwater, Recruitment

Neem dan contact met ons op via Stefan.Blankwater@Plainwater.nl of bel hem op 06-50591551. We gaan graag in gesprek met zowel ervaren vakmensen als leergierige starters.