Maak kennis met onze consultants

Ons team bestaat uit enthousiaste BI-specialisten. Zij combineren diepgaande technische expertise met kennis van bedrijfsprocessen en een nuchtere insteek. Zo realiseren wij BI-oplossingen die effectief en toekomstbestendig zijn.

 

Bastiaan SandersBastiaan Sanders

Bastiaan is in 2005 gestart als BW consultant. In een paar jaar heeft hij zich als teamlead bij een grote consultancy organisatie de kennis eigen gemaakt van SAP BW. Zijn uitstapjes naar SAP-BPC hebben van hem een allround consultant gemaakt, die zowel de techniek beheerst als een goede sparringpartner is voor de business. Bij zowel SAP BI, Business Objects als SAP BPC integratie vraagstukken kan hij je helpen.

+31 (0) 6 50 66 55 33
Bastiaan.Sanders@Plainwater.nl
View Bastiaan Sanders's LinkedIn profile 


Daniël SandersDaniel Sanders

Daniël is zowel betrokken geweest bij projecten als bij applicatiebeheer-opdrachten. In combinatie met zijn communicatieve vaardigheden kan Daniël zich goed verplaatsen in de klantpositie, en is hierdoor in staat om bereikbare oplossingen te ontwerpen die onderhoudsvriendelijk zijn. Daniel heeft kennis van SAP BI, Business Objects en Microsoft BI oplossingen.

+31 (0) 6 484 00 585
Daniel.Sanders@Plainwater.nl
View Daniel Sanders's LinkedIn profile 


Tiemen van der TuijnTiemen van der Tuijn

Tiemen is een ervaren BI consultant en project manager. Door zijn brede ervaring bij verschillende grote klanten in uiteenlopende projecten is Tiemen perfect in staat de brug tussen business en IT te slaan. Hij beweegt zich comfortabel op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. In zijn rol identificeert hij de werkelijke behoeftes, reduceert hij complexiteit in zijn ontwerp, leidt hij projecten, motiveert hij teams en levert hij resultaat.

+31 (0) 6 535 19 492
Tiemen.van.der.Tuijn@Plainwater.nl
View Tiemen van der Tuijn's LinkedIn profile 


Bert SchulteBert Schulte

Bert is een senior SAP BI consultant met een pragmatische en nuchtere houding. Door een dosis gezonde humor, zeer ruime ervaring in de SAP BI wereld, brede interesse binnen en buiten het BI vakgebied, is hij als geen ander in staat te fungeren als rots in de branding binnen ieder team. In zijn werk is Bert  gestructureerd, communicatief en proactief, hetgeen zich vertaald in betrouwbare projectresultaten, en borging binnen het beheer.

+31 (0) 6 142 41 645
Bert.Schulte@Plainwater.nl
View Bert Schulte's LinkedIn profile 


Joey VerhoevenJoey Verhoeven

Joey is een enthousiaste SAP BI consultant die door middel van inzicht en betrokkenheid direct toegevoegde waarde levert. Door zijn ervaring met grote SAP BI landschappen (BW, BO, BPC en HANA) voelt hij zich al snel vertrouwd in de architectuur van de klant. Joey heeft zowel ervaring in beheer als in projecten en houdt tijdens zijn werk altijd rekening met beide aspecten van IT.

+31 (0) 6 192 69 034
Joey.Verhoeven@Plainwater.nl
View Joey Verhoeven's LinkedIn profile 


Hans Geertsma

Hans is een full stack Microsoft BI-consultant op gebied van datawarehousing- en front end BI-applicaties. Binnen de projecten waar hij werkt valt hij op door zijn enthousiaste houding, werklust en analytisch vermogen. Hij bijt zich vast in lastige vraagstukken en neemt graag de verantwoordelijkheid om de klant echt te helpen. De combinatie van hard werken, zijn intelligentie en sociale vaardigheden maken dat hij bij iedere klant een waardevol onderdeel van het team vormt.

+31 (0) 6 44 066 595
Hans.Geertsma@Plainwater.nl
View Hans Geertsma's profile 


Naida Sadžak

Naida is haar carrière gestart bij een groot accountancy kantoor waar ze, in het verlengde van haar studie, alles over Finance heeft geleerd. Al snel ging haar interesse uit naar de IT kant van Finance. Deze expansie van kennis bleek een gouden greep, ze is een natuurtalent op het snijvlak van Finance en IT. Ze is in staat de business vraagstukken te vertalen en uit te werken naar technische oplossingen. Verder geeft Naida graag trainingen en weet ze met haar enthousiasme mensen te bewegen.

+31 (0) 6 12 62 77 43
Naida.Sadzak@Plainwater.nl
View Naida Sadžak's LinkedIn profile 


Azzeddine Ferchachi

Azzeddine is een gedreven BI SAP consultant die door zijn brede kennis op het gebied van SAP zijn kennis en vaardigheden continu wil vergroten. Mede door zijn ervaring in het opstarten van zijn eigen onderneming kan hij snel verbanden leggen en zijn netwerk inzetten. Door zijn doorzettingsvermogen en groot verantwoordelijkheidsgevoel neemt hij de klant serieus en gaat hij voor een optimaal resultaat waarbij perfectie bovenaan staat. Binnen zijn team werkt hij graag met een vleugje humor en kan hij zijn oplossingsgerichte aanpak in de praktijk brengen.

+31 (0) 6 43 84 17 14
Azzeddine.Ferchachi@Plainwater.nl
View Azzedine Ferchachi's LinkedIn profile 


Ben Marnickam

Ben is een bedrijfskundige ingenieur die na een SAP-training in diverse modules is begonnen als BI consultant. Met zijn passie voor zowel business als techniek is hij de ideale schakel tussen die twee werelden. Hij werkt graag gestructureerd en verliest het doel niet uit het oog. Daarnaast heeft hij twee deugden in het leven: ambitie en discipline.

+31 (0) 6 41 74 21 45
Ben.Marnickam@Plainwater.nl
View Ben Marnickam's LinkedIn profile 


Stefan Blankwater

Stefan is als Sales een echte verbinder met een doelgerichte aanpak. Stefan is sociaal en staat graag in contact met veel mensen. Structuur en een pragmatische aanpak is wat hem kenmerkt. Opgeven is geen optie voor hem en resultaat behaal je met z’n allen. Door een breed netwerk binnen het vakgebied brengt hij de juiste lijntjes bij elkaar. Hard werken met een glimlach is zijn motto.

+31 (0) 6 50 59 15 51
Stefan.Blankwater@Plainwater.nl
View Stefan Blankwater's LinkedIn profile


Femke Straatman

Femke is een BI consultant die met een frisse blik op de SAP modules kijkt. Ze onderscheidt zich door haar achtergrond in Technische Bedrijfskunde en Human Technology Interaction. De interactie tussen mens en technologie boeit haar zeer en nu wil ze die kennis combineren met de SAP modules Haar doel is om mensen te ondersteunen in hun werk, doormiddel van SAP, zodat zij zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn.

+31 (0) 6 53 95 01 45
Femke.Straatman@Plainwater.nl
View Femke Straatman's LinkedIn profile 


Emre Kumru

Emre is een enthousiaste Microsoft BI consultant die zich graag bezig houdt met machine learning, back-end en front-end BI-applicaties. Zijn achtergrond in Economie en Marketing Intelligence zorgen ervoor dat Emre een frisse blik kan werpen op BI-projecten. Mede door zijn oplossingsgerichte werkwijze en doorzettingsvermogen is hij een ware aanwinst voor het team. Zijn doel is om inzichten te creëren uit data en dit tezamen met een kijk vanuit het business perspectief te combineren om zodoende toegevoegde waarde te creëren voor de klant.

+31 (0) 6 51 98 62 76
Emre.Kumru@Plainwater.nl

 View Emre Kumru's LinkedIn profile


Ad van Dorpen

Ad is een allround business intelligence consultant op het gebied van Microsoft, met als mantra “ICT van frustrerend naar faciliteren!”. In zijn werkwijze wordt hij getypeerd door iemand met een no nonsense mentaliteit waarbij hij zich graag vastbijt in complexe vraagstukken. Graag maakt hij een pas op de plaats om eerst gezamenlijke doelen te formuleren, om vervolgens tot goede en duurzame oplossingen te komen.

+31 (0) 6 19 52 07 73
Ad.van.Dorpen@Plainwater.nl

 View Ad van Dorpen's LinkedIn profile


Igor Dolfing

Igor is een Microsoft BI consultant in front- en back-end. Wat Igor kenmerkt is zijn helikopterview. Hij is bewust van zijn eigen oordeelsvorming en kan deze loskoppelen om zich met een frisse en neutrale blik te verdiepen in de vraag van de klant. Voor Igor is het gebruikelijk om te denken buiten de kaders en gepaard met zijn achtergrond in Strategic Innovation Management krijgt hij soms zicht op oplossingen die niet zo één-twee-drie voor de hand liggen.

+31 (0) 6 81 46 73 73
Igor.Dolfing@Plainwater.nl

 View Igor Dolfing's LinkedIn profile


Bjorn Feijen

Bjorn is een gepassioneerde BI consultant die zich continu wil blijven ontwikkelen. Dankzij zijn achtergrond in Commerciële Economie en International Business, aangevuld met zijn technische kennis over de BI modules van SAP, is hij een goede schakel tussen Business en IT. Het is zijn missie om nuttige inzichten te creëren uit data om zo de klant te ondersteunen in het maken van alle belangrijke beslissingen.

+31 (0) 6 46 66 88 27
Bjorn.Feijen@Plainwater.nl

 View Bjorn Feijen LinkedIn profile


 

Mauritz Gesink

Mauritz is een startende professional die zich kenmerkt als creatief, flexibel en altijd gefocust op goede resultaten. Mede door zijn bedrijfskundige achtergrond liggen zijn kwaliteiten in het herkennen van business waarde, om daartoe effectieve oplossingen te identificeren binnen het BI-spectrum de passen binnen de persoonlijke situatie van de klant. Daarmee ambieert hij om zichzelf te bewijzen als nieuwe generatie BI expert met kennis van zaken binnen de nieuwste SAP-omgevingen. 

+31 (0) 6 11 50 08 80
Mauritz.Gesink@Plainwater.nl

 View Mauritz Gesink LinkedIn profile

Pien Jager

Pien is een Microsoft BI consultant die wordt gekenmerkt door haar creativiteit, enthousiasme en oog voor detail. Tijdens haar jaren in de wereld van fusies en overnames heeft ze geleerd om een bedrijf snel te analyseren, financiële data te modelleren en waardevolle elementen van een bedrijf te identificeren. Zij is in staat om vernieuwende inzichten te presenteren door kritisch naar data te kijken, en deze data in de juiste context te plaatsen.   

+31 (0) 6 27 57 92 79
Pien.Jager@Plainwater.nl

 View Pien Jager LinkedIn profile


 

Stan van Seggelen

 Stan is een SAP BI consultant met een scherp oog voor detail. Door zijn onderzoeksachtergrond kan hij met een analytische en kritische blik naar complexe problemen kijken en de juiste vragen stellen. Hij is leergierig en is erg empathisch ingesteld waardoor hij als onderdeel van een team helemaal in zijn element is. Het is zijn doel om met de kracht van data de klant tot nieuwe inzichten te kunnen brengen.

+31 (0) 6 27 55 27 00
Stan.van.seggelen@Plainwater.nl

 View Stan van Seggelen LinkedIn profile


Mirjam Kronemijer

Mirjam is als administrateur en officemanager een verbinder met cijfers en mensen. Pragmatisch en oplossingsgericht regelt ze alles omtrent de administratie en zorgt voor structuur en overzicht op kantoor. Daarnaast ontvangt ze je elke dag met een glimlach!   

+31 (0) 6 15 08 35 28
Mirjam.Kronemijer@Plainwater.nl

 View Mirjam Kronemijer LinkedIn profile


Cassandra Detz

Cassandra is een enthousiaste en leergierige BI consultant die van aanpakken weet. Met haar proactieve houding weet ze snel resultaten te behalen. Door haar ervaring in customer relationship management (CRM) in de pharma industrie heeft zij leren werken met verschillende afdelingen. Hierdoor kan ze snel schakelen tussen IT en business. Cassandra wordt door haar collega’s gekenmerkt als serviceminded met sterke communicatieve skills.     

+31 (0) 6 43 48 45 23
Cassandra.Detz@Plainwater.nl

 View Cassandra Detz LinkedIn profile


Arno van Oss

Arno is Microsoft BI consultant met een bachelor in ICT & Business. Arno is leergierig en neemt nieuwe informatie razendsnel tot zich. Hierdoor kan hij zich complexe      vraagstukken snel eigen maken. Hij is erg gedreven en het leveren van kwaliteit staat voorop. 

+31 (0) 6 38 74 68 31
Arno.van.Oss@Plainwater.nl

 View Arno van Oss LinkedIn profile

 


Joost Knol

Joost is als Quality manager altijd op zoek naar structuur en verbeterslagen. Daarnaast bewaakt hij de bestaande structuren en servicelevels. Hij heeft ervaring bij grote internationale organisaties met het opzetten van teams en processen.

Bij alles wat we doen moet het bijdragen aan het beter of makkelijker maken van een ieders werk. Slimmer werken in plaats van harder.

+31 (0) 6 46 28 88 49
Joost.Knol@Plainwater.nl

 View Joost Knol LinkedIn profile