Maak kennis met onze consultants

Ons team bestaat uit enthousiaste BI-specialisten. Zij combineren diepgaande technische expertise met kennis van bedrijfsprocessen en een nuchtere insteek. Zo realiseren wij BI-oplossingen die effectief en toekomstbestendig zijn.

 

Bastiaan SandersBastiaan Sanders

Bastiaan is in 2005 gestart als BW consultant. In een paar jaar heeft hij zich als teamlead bij een grote consultancy organisatie de kennis eigen gemaakt van SAP BW. Zijn uitstapjes naar SAP-BPC hebben van hem een allround consultant gemaakt, die zowel de techniek beheerst als een goede sparringpartner is voor de business. Bij zowel SAP BI, Business Objects als SAP BPC integratie vraagstukken kan hij je helpen.

+31 (0) 6 50 66 55 33
Bastiaan.Sanders@Plainwater.nl
View Bastiaan Sanders's LinkedIn profile 


Daniël SandersDaniel Sanders

Daniël is zowel betrokken geweest bij projecten als bij applicatiebeheer-opdrachten. In combinatie met zijn communicatieve vaardigheden kan Daniël zich goed verplaatsen in de klantpositie, en is hierdoor in staat om bereikbare oplossingen te ontwerpen die onderhoudsvriendelijk zijn. Daniel heeft kennis van SAP BI, Business Objects en Microsoft BI oplossingen.

+31 (0) 6 484 00 585
Daniel.Sanders@Plainwater.nl
View Daniel Sanders's LinkedIn profile 


Tiemen van der TuijnTiemen van der Tuijn

Tiemen is een ervaren BI consultant en project manager. Door zijn brede ervaring bij verschillende grote klanten in uiteenlopende projecten is Tiemen perfect in staat de brug tussen business en IT te slaan. Hij beweegt zich comfortabel op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. In zijn rol identificeert hij de werkelijke behoeftes, reduceert hij complexiteit in zijn ontwerp, leidt hij projecten, motiveert hij teams en levert hij resultaat.

+31 (0) 6 535 19 492
Tiemen.van.der.Tuijn@Plainwater.nl
View Tiemen van der Tuijn's LinkedIn profile 


Bert SchulteBert Schulte

Bert is een senior SAP BI consultant met een pragmatische en nuchtere houding. Door een dosis gezonde humor, zeer ruime ervaring in de SAP BI wereld, brede interesse binnen en buiten het BI vakgebied, is hij als geen ander in staat te fungeren als rots in de branding binnen ieder team. In zijn werk is Bert  gestructureerd, communicatief en proactief, hetgeen zich vertaald in betrouwbare projectresultaten, en borging binnen het beheer.

+31 (0) 6 142 41 645
Bert.Schulte@Plainwater.nl
View Bert Schulte's LinkedIn profile 


Joey VerhoevenJoey Verhoeven

Joey is een enthousiaste SAP BI consultant die door middel van inzicht en betrokkenheid direct toegevoegde waarde levert. Door zijn ervaring met grote SAP BI landschappen (BW, BO, BPC en HANA) voelt hij zich al snel vertrouwd in de architectuur van de klant. Joey heeft zowel ervaring in beheer als in projecten en houdt tijdens zijn werk altijd rekening met beide aspecten van IT.

+31 (0) 6 192 69 034
Joey.Verhoeven@Plainwater.nl
View Joey Verhoeven's LinkedIn profile 


Hans Geertsma

Hans is een full stack Microsoft BI-consultant op gebied van datawarehousing- en front end BI-applicaties. Binnen de projecten waar hij werkt valt hij op door zijn enthousiaste houding, werklust en analytisch vermogen. Hij bijt zich vast in lastige vraagstukken en neemt graag de verantwoordelijkheid om de klant echt te helpen. De combinatie van hard werken, zijn intelligentie en sociale vaardigheden maken dat hij bij iedere klant een waardevol onderdeel van het team vormt.

+31 (0) 6 44 066 595
Hans.Geertsma@Plainwater.nl
View Hans Geertsma's profile 


Naida Sadžak

Naida is haar carrière gestart bij een groot accountancy kantoor waar ze, in het verlengde van haar studie, alles over Finance heeft geleerd. Al snel ging haar interesse uit naar de IT kant van Finance. Deze expansie van kennis bleek een gouden greep, ze is een natuurtalent op het snijvlak van Finance en IT. Ze is in staat de business vraagstukken te vertalen en uit te werken naar technische oplossingen. Verder geeft Naida graag trainingen en weet ze met haar enthousiasme mensen te bewegen.

+31 (0) 6 12 62 77 43
Naida.Sadzak@Plainwater.nl
View Naida Sadžak's LinkedIn profile 


Azzeddine Ferchachi

Azzeddine is een gedreven BI SAP consultant die door zijn brede kennis op het gebied van SAP zijn kennis en vaardigheden continu wil vergroten. Mede door zijn ervaring in het opstarten van zijn eigen onderneming kan hij snel verbanden leggen en zijn netwerk inzetten. Door zijn doorzettingsvermogen en groot verantwoordelijkheidsgevoel neemt hij de klant serieus en gaat hij voor een optimaal resultaat waarbij perfectie bovenaan staat. Binnen zijn team werkt hij graag met een vleugje humor en kan hij zijn oplossingsgerichte aanpak in de praktijk brengen.

+31 (0) 6 43 84 17 14
Azzeddine.Ferchachi@Plainwater.nl
View Azzedine Ferchachi's LinkedIn profile 


Ben Marnickam

Ben is een bedrijfskundige ingenieur die na een SAP-training in diverse modules is begonnen als BI consultant. Met zijn passie voor zowel business als techniek is hij de ideale schakel tussen die twee werelden. Hij werkt graag gestructureerd en verliest het doel niet uit het oog. Daarnaast heeft hij twee deugden in het leven: ambitie en discipline.

+31 (0) 6 41 74 21 45
Ben.Marnickam@Plainwater.nl
View Ben Marnickam's LinkedIn profile 


Stefan Blankwater

Stefan is als Sales een echte verbinder met een doelgerichte aanpak. Stefan is sociaal en staat graag in contact met veel mensen. Structuur en een pragmatische aanpak is wat hem kenmerkt. Opgeven is geen optie voor hem en resultaat behaal je met z’n allen. Door een breed netwerk binnen het vakgebied brengt hij de juiste lijntjes bij elkaar. Hard werken met een glimlach is zijn motto.

+31 (0) 6 50 59 15 51
Stefan.Blankwater@Plainwater.nl
View Stefan Blankwater's LinkedIn profile


Femke Straatman

Femke is een BI consultant die met een frisse blik op de SAP modules kijkt. Ze onderscheidt zich door haar achtergrond in Technische Bedrijfskunde en Human Technology Interaction. De interactie tussen mens en technologie boeit haar zeer en nu wil ze die kennis combineren met de SAP modules Haar doel is om mensen te ondersteunen in hun werk, doormiddel van SAP, zodat zij zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn.

+31 (0) 6 53 95 01 45
Femke.Straatman@Plainwater.nl
View Femke Straatman's LinkedIn profile 


Emre Kumru

Emre is een enthousiaste Microsoft BI consultant die zich graag bezig houdt met machine learning, back-end en front-end BI-applicaties. Zijn achtergrond in Economie en Marketing Intelligence zorgen ervoor dat Emre een frisse blik kan werpen op BI-projecten. Mede door zijn oplossingsgerichte werkwijze en doorzettingsvermogen is hij een ware aanwinst voor het team. Zijn doel is om inzichten te creëren uit data en dit tezamen met een kijk vanuit het business perspectief te combineren om zodoende toegevoegde waarde te creëren voor de klant.

+31 (0) 6 51 98 62 76
Emre.Kumru@Plainwater.nl

View Emre Kumru's LinkedIn profile 


Hylco Dijkstra

Hylco is een enthousiaste en oplossingsgerichte BI consultant die met een achtergrond in Technische Bedrijfskunde de business en IT zijde op een effectieve manier wil combineren. Via deze weg wil hij ervoor zorgen dat waardevolle stuurinformatie snel aan het licht komt zodat de klant zich kan richten op werk dat direct waarde toevoegt. Hij onderscheidt zich door zijn bevlogenheid, doorzettingsvermogen en drive om nieuwe materie te leren. Binnen het team is hij proactief, communicatief, betrokken en gaat hij voor het resultaat waarbij de klant zich het prettigst voelt.

+31 (0) 6 48 17 05 35
Hylco.Dijkstra@Plainwater.nl

View Emre Kumru's LinkedIn profile