Information Builders als Business Intelligence Platform

Hoe zet je data om in toegevoegde waarde waar jouw organisatie beter van wordt? Dat is de essentie van wat Information Builders al sinds 1975 doet: het omzetten van data naar waardevolle informatie.

Information Builders heeft haar portfolio rondom de 3 pijlers –Intelligence, Integration & Integrity. Gebouwd op één geïntegreerde architectuur, werken de verschillende onderdelen samen om vanaf jouw verschillende databronnen tot aan het ontsluiten van informatie in de vorm die jij wenst. Dit compleet schaalbaar en flexibel als voor jouw doelstellingen gewenst is.

De combinatie van de Information Builders oplossingen met de Plainwater BI-expertise, brengt de oplossing voor jouw informatievraagstukken zonder gedoe of overbodige kosten. Door kwaliteit te leveren, goed te luisteren en oprecht te adviseren weten Plainwater en Information Builders sterke relaties met de klant te bouwen.

Omdat we overtuigd zijn van elkaars sterke punten zullen we deze benutten met een strategische samenwerking. Samen zijn we in staat om informatievraagstukken van A tot Z aan te pakken en onze klanten te voorzien van de complete oplossing die jouw organisatie vooruit helpt.

Met de oplossingen van Information Builders kunnen we:

  • Managementinformatie versterken met volledige, betrouwbare en accurate data
  • Robuuste toekomstbestendige oplossingen leveren
  • Flexibel omgaan met complexe best-of-breed IT-landschappen
  • State-of the art Analyse functies (waaronder predictive analytics) & Big data implementeren
  • Veilig inzichten ontsluiten binnen en buiten jouw organisatie
  • Van jouw organisatie een data-gedreven organisatie maken

 

 

 


Meer weten?

Information Builders expert Tiemen van der Tuijn

Tiemen, Informatie en BI Expert

Wil je meer weten over de producten van Information Builders en wat de voordelen voor jouw organisatie kan opleveren? Neem contact op met Tiemen van der Tuijn via: tiemen.van.der.tuijn@plainwater.nl.