Online evenement: Future Proof BI

Weet jij hoe je Business Intelligence en Analytics optimaal kan inzetten voor jouw organisatie? Veel organisaties worstelen met deze vraag en de mogelijke tools die hierin de oplossing kunnen bieden. Welke software past het beste bij jouw behoefte? Hoe kan je jouw mensen opleiden om de self-service mogelijkheden te benutten? Hoe integreer je de BI applicatie in je bestaande IT-landschap? Wat gaat het kosten om dit te implementeren? Maar ook wat gaat het kosten om dit te beheren? Wij ervaren dat de business case voor een goede BI en Analytics capability voor organisaties een overlap vertoont. Op 17 december organiseren we het online “Future Proof BI evenement”.

In één middag bespreken we tijdens deze live sessie de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van BI, geven we inzicht in de mogelijkheden van de verschillende tools binnen het SAP en Microsoft portfolio, en geven we aan de hand van korte demo’s een beeld van de functionaliteiten. Daarnaast is er altijd ruimte voor al jullie vragen en input. Zo ben je meteen up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Programma

14:00     Introductie

14:10     De basis voor een Future Proof BI architectuur
De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe tools beschikbaar gekomen en volgen de technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Een aantal fundamentele voorwaarden blijven voorop staan: data juistheid, volledigheid, veiligheid, en gebruikersgemak. Wat zijn je mogelijkheden en welke afwegingen moet je maken om de juiste keuzes te maken voor de toekomst? In deze sessie komen twee van onze experts aan het woord en delen ze hun kennis en ervaring van de afgelopen jaren. Ze hebben beide ervaring met zowel SAP BI als Microsoft BI waardoor ze met een objectieve blik kunnen adviseren wanneer je wat het beste kunt gebruiken. Daarnaast kunnen ze inzicht geven in hoe je SAP en Microsoft BI-producten optimaal kunt combineren.

14:50     Mogelijkheden die SAP te bieden heeft
In deze sessie geven we je een overzicht van de verschillende BI producten die SAP te bieden heeft en wat de mogelijkheden zijn per product. Denk hierbij aan bijvoorbeeld SAP HANA en SAP BW maar ook SAP Analytics Cloud en Cloud Datawarehouse. Onze SAP experts zullen in deze sessie de producten toelichten en waar mogelijk korte demo’s en voorbeelden tonen om je een idee te geven van hoe het product eruit ziet.

15:10     Pauze

15:15     Mogelijkheden die Microsoft te bieden heeft
In deze sessie geven we je een overzicht van de verschillende BI producten die Microsoft te bieden heeft en wat de mogelijkheden zijn per product. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Azure Synapse, PowerBI, Power Apps maar ook SSIS, SSAS, SSRS. Onze Microsoft experts zullen in deze sessie de producten toelichten en waar mogelijk korte demo’s en voorbeelden tonen om je een idee te geven van hoe het product eruit ziet.

15:35     Hoe houd je BI beheersbaar?
Het hoge tempo waarin de BI&A ontwikkelingen zich opvolgen, vraagt om veel kennis en expertise. Dit zal ook impact hebben op de manier waarop je beheer organiseert. In deze sessie bespreken we waar je aan moet denken voor het beheren en beheersbaar houden van je BI producten.

15:50     The next steps: hoe pak je dit aan?
We sluiten de dag af met praktische tips en handvatten waarmee je zelf aan de slag kan gaan om jouw BI-roadmap vorm te geven.

We hopen jullie met deze sessies te kunnen inspireren en laten zien dat BI een wereld vol kansen en mogelijkheden biedt. De nieuwste generatie BI producten zijn echt gaaf, eenvoudig om mee aan de slag te gaan en vaak ook verassend betaalbaar.

Details

Datum: ntb
Locatie: Online
Investering: Deelname is kosteloos

Aanmelden

EVENT UPDATE 15-12-2020: naar aanleiding van de nieuwe maatregelen hebben wij besloten om ons ‘Future Proof BI’ event uit te stellen naar 2021. Omdat er meerdere sprekers langs zouden komen, vinden wij het niet verstandig om deze uitzending te hosten op de originele datum.

Je kunt je hier nog steeds aanmelden, zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het online event en de nieuwe datum.

Het aantal plaatsen voor deze middag is beperkt. Alleen na bevestiging van je aanmelding is je plaats gegarandeerd.

We zien je graag terug in 2021!