Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Integratie EPM & BI

13 oktober 2022 16:00 - 16:30

De integratie van EPM en BI gaat van een opkomende trend naar realiteit. Steeds vaker willen organisaties hun EPM-landschap verbinden met dashboardingtools. Bijvoorbeeld door de planning & budgetting data uit Oracle Planning te combineren met de sales pipeline in PowerBI.

Oracle EPM Cloud en HFM & Hyperion Planning zijn goede oplossingen voor het verwerken van prognose- en budgetgegevens, maar missen mogelijk de gewenste dashboarding functionaliteiten. Ook willen de meeste executives hun managementinformatie in één centrale, gebruiksvriendelijke oplossing bekijken.

In de praktijk merken we dat veel organisaties het koppelen van hun BI- en EPM-systemen een uitdaging vinden. Met dit webinar zullen we inzichten geven hoe wij vanuit onze ervaring deze uitdaging uit de weg kunnen nemen en ontdek hoe je dit als organisatie snel, betrouwbaar en kosteneffectief kan aanpakken.

Doe mee met het webinar

Ontdek de best practices om jouw team veel tijd te besparen en je organisatie te voorzien van waardevolle, betrouwbare inzichten. Schrijf je nu in voor ons webinar op 13 oktober om 16:00u.

Onderwerpen

  • Hoe Oracle EPM in 3 dagen met (Power) BI te verbinden
  • Hoe de hoeveelheid repetetieve, handmatige activiteiten te verminderen
  • Hoe het nieuwe IRIS Dynamics Datawarehousing Platform je helpt om bronnen te verbinden

Dit webinar is relevant voor  business analysts, BI specialists, IT managers, BI Managers, Architects, and Finance managers. En voor key-users die geinteresseerd zijn  in het combineren van BI met Oracle EPM/Hyperion.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2022
Tijd:
16:00 - 16:30

Organisator

Plainwater
Telefoon:
+31 (0) 6 12 62 77 43
E-mail:
naida.sadzak@plainwater.nl
Bekijk de site van Organisator