Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ronde tafel: SAP Analytics Cloud ervaringen uit de praktijk

16 juni 2022 14:00 - 17:00

Gratis

SAP Analytics ervaringen uit de praktijk

Donderdag 16 juni praten we je bij over onze vele praktijkervaringen met SAC trajecten in de afgelopen paar jaar. Als Plainwater zijnde waren we als betrokken bij één van de eerste SAC projecten in Nederland. Daarna volgenden nog meerdere casussen. Deze ervaringen met ondersteunend ons supportmodel voor nazorg op maat willen we graag met jullie delen zodat jij met je organisatie gedegen stappen richting de toekomst kunt maken.

Data gedreven werken is voor veel organisaties een van de belangrijke speerpunten op dit moment. Steeds meer organisaties kiezen voor SAP Analytics Cloud (SAC) om hier invulling aan te geven. SAC is een veelzijdige tool doordat je het kunt gebruiken voor Business Intelligence doeleinden zoals rapportages en analyses, maar je kunt het ook heel goed inzetten voor je (financiële) planningsprocessen met gebruik van de nieuwste technologieën.

Data driven met SAC, klinkt prachtig! In de praktijk zien we echter veel organisaties worstelen met de implementatie en wordt de complexiteit ervan onderschat. Is er bijvoorbeeld een duidelijk en eenduidig beeld van de management informatiebehoefte, is de Masterdata management voldoende op orde, is er een centrale plek waar de data kan worden ontsloten? Er zijn veel verschillende bedrijfsonderdelen, processen en medewerkers die geraakt worden bij zo’n implementatie. In dit proces is het fijn om te kunnen sparren andere die in hetzelfde proces zitten om ervaringen en kennis te kunnen delen.

Daarom organiseren we donderdag 16 juni organiseren we een ronde tafel sessie over SAP Analytics Cloud (SAC) in de praktijk.

Tijdens deze ronde tafel willen we in een kleine setting onze relaties de mogelijkheid geven om praktijk kennis te delen samen met onze consultants. Onderwerpen die o.a. aanbod komen zijn:

  • Wat zijn de belangrijkste succesfactoren voor een geslaagde SAC planning en/of dashboarding implementatie aanpak?
  • Welke lessons learned kunnen anderen hun voordeel mee doen?
  • Hoe ga je om met de business change die een standaard Cloud applicatie met zich meebrengt?
  • SAC is een SAAS oplossing en heeft als voordeel dat de software continu geüpdatet wordt met nieuwe features, wat betekent dat voor je beheer?

Programma:

13:30                  Ontvangst met koffie en thee

14:00                   Introductie en kennismaking

14:15                   Sessie 1

15:15                  Pauze

15:45                   Sessie 2

16:45                   Afsluiting

17:00                   Borrel

Datum: 16 juni 2022

Tijd: 14.00 -17.00 met aansluitend een borrel

Locatie: De Roskam, Houten

Organisator: Plainwater & Swap Support

Voor wie is deze Ronde tafel: het hoger management van organisatie die bezig zijn met een SAC implementatie of o.b.v. de Roadmap plannen hebben om SAC op termijn te gaan implementeren.

Schrijf je snel in, het aantal plaatsten is beperkt.

Gegevens

Datum:
16 juni 2022
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis