Trainingen

Een belangrijke afsluiting van een IT-project is om de medewerkers te leren goed om te gaan met het opgeleverde eindproduct. Onze trainingen onderscheiden zich, omdat we niet alleen kijken naar de mogelijkheden van de BI-oplossing, maar vooral ook hoe de BI-oplossing ingezet kan worden binnen jou organisatie. Op deze manier sluit de oplossing optimaal aan op de processen die het ondersteund.

 Kenmerken van onze trainingen

  • Maximale benutting van je BI-oplossing
  • Hands-on trainingen met mogelijkheid tot eigen inbreng
  • Directe toepasbaarheid in de praktijk
  • Trainers met praktijkervaring
  • Ervaren en enthousiaste trainers
  • Mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten

Bekijk hier ons aanbod!


Trainingsvormen

Bootcamp

De bootcamp trainingen nemen je mee in alle facetten van de tooling en de praktijktoepassing ervan. Je leert in de eerste plaats het product begrijpen en daarna hands-on gebruik maken van de mogelijkheden.

Reporting training

Deze praktijkgerichte trainingen geven jou handvatten om direct relevante rapportages te kunnen maken en zo inzicht te creëren in de waardevolle data van jouw bedrijf.

Administrator training

Tijdens deze training leer je op een goede manier de systemen te beheren en de mogelijkheden te doorgronden.

What’s new

Welke voordelen heeft een nieuwe versie of Service Pack voor je organisatie? Laat je door onze experts bijpraten over de nieuwste mogelijkheden van de software.


In-house trainingen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de training speciaal voor jou bedrijf op maat te maken. Wij baseren de training op je eigen IT-omgeving en passen de training aan jouw wensen aan. Op deze wijze leren jij en je gebruikers meteen om de kennis toe te passen op je eigen omgeving en met je eigen data.

Als voorbereiding op de training houden we een intakegesprek om de behoeftes en mogelijkheden te bespreken om zo een passend programma op te zetten. De duur en inhoudt varieert aan de hand van het kennisniveau en de behoeftes van de deelnemers of jouw organisatie.


Meer weten?

Naida Sadzak

Naida Sadžak, BPC expert

Bekijk hier ons aanbod! Voor vragen neem gerust contact op met Naida Sadžak T: +31(0)612627743.