Implementatie

Wanneer het plan klaar ligt en het budget is goedgekeurd dan kan er echt begonnen worden met het project. Bij veel projecten gaat het in deze fase mis, het plan wordt met bijbehorend budget overgedragen aan een implementatie partner en na een aantal maanden wordt je uitgenodigd voor de test sessie. Deze manier van werken heeft het risico dat de implementatie partner ergens een verkeerde afslag genomen heeft en dat dit pas bij het testen wordt opgemerkt. Uiteraard kan het nog aangepast worden, maar het budget dat gereserveerd was is nu wel op.

Plainwater betrekt de opdrachtgever altijd bij het implementatie traject. Door nauw samen te werken en goed naar elkaar te luisteren kunnen we het meeste uit de beschikbare tijd halen. We nemen jullie doelstellingen erg serieus en zullen er vol voor gaan om die samen met jullie te verwezenlijken. We willen graag verantwoordelijkheid binnen onze projecten dragen zodat we het project met gezamenlijke inspanning tot een succesvol einde kunnen brengen.


Meer weten over BI implementaties?

onze BI Implementatie expert Daniel Sanders

Daniël, Onze BI Expert

Wil je graag weten hoe we jullie zouden kunnen helpen, neem dan contact op met Daniël Sanders via Daniel.Sanders@Plainwater.nl of bel hem op +31(0)648400585.