Beheer

Het beheer van Performance Managementapplicaties vraagt om specialistische kennis. Deze kennis is niet alleen schaars, maar moet ook continu onderhouden worden. Bovendien is de expertise vaak slechts enkele dagen per maand nodig. Voor veel organisaties is het dan ook niet rendabel om deze expertise zelf in huis te hebben.

Voor onze specialisten is deze expertise wel de kerntaak. Zij zijn dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Het outsourcen van het beheer van BI en EPM systemen levert dan ook veel op; het is efficiënter, goedkoper en vermindert zorgen tijdens piekmomenten in de financiële en operationele kalender. Zo ontstaat de rust om je te richten op jouw kerntaken.

Ben je benieuwd hoe je BI-landschap robuuster, sneller en betrouwbaarder kunt maken zodat jouw organisatie steeds kan beschikken over de juiste inzichten? Download dan hier de whitepaper: Hoe haal je meer resultaat uit je BI omgeving?


Meer weten?
Tiemen van der Tuijn

Tiemen van der Tuijn, Projectmanager 

Neem voor meer informatie of gerichte vragen contact op met Tiemen van der Tuijn via Tiemen.van.der.Tuijn@Plainwater.nl of bel hem op 06-53519492.