Visualisatie en Analyse

Overal binnen de business wordt data verzameld om hier betere beslissingen mee te maken. Het domein analytics houdt zicht bezig met het inzichtelijk maken van deze (grote) hoeveelheden data, deze om te zetten in inzichten en deze inzichten te delen binnen je organisatie om zo tot betere beslissingen en bedrijfsvoering te komen.

Voor het genereren van inzichten zijn ver verschillende tool typen zoals Self Service BI, Reporting en dashboarding tool. Bij het generen en delen van inzichten is het belangrijk te denken aan zaken als data manipulatie en data visualisatie maar ook bijvoorbeeld zaken omtrent security en user beheer.

Onze consultants hebben veel ervaring welke tool het beste aansluit bij jouw bedrijfsprocessen.

 

Onze analyse-, dashboarding- en reporting tools


SAP LUMIRA SAP LUMIRA is de Self Service BI Tool van SAP. Sterke punten zijn: Connectiviteit, analyse, uitgebreide visualisatiemogelijkheden en storytelling. Daarnaast is Lumira te integreren met de Predictive Analysis Plugin om analyse te combineren met voorspellingsmodellen.
SAP Web Intelligence SAP WEB INTELLIGENCE is één van de meest volwassen dynamische reporting tools op de markt. Laat jouw gebruikers op eenvoudige wijze rapporten creëren om snel en overzichtelijk informatie te delen binnen jouw organisatie.
PowerBI PowerBI is de analyse -, dashboarding-, en reporting tool van Microsoft. Met PowerBI bedient Microsoft het gehele Analytics lifecycle spectrum van connectiviteit, modelleren, visualiseren en delen van data.